Springvorm diameter 16cm met losse bodem en hoge rand – Classique serie
Description
Patisse springvorm hoge rand ‘Classique’ 16cm met losse bodem
De losse bodem zorgt dat de taart gemakkelijk uit de vorm kan worden gehaald. De hendel van deze springvorm kun je losklappen, waardoor de rand openschuift en de bodem loskomt. Deze springvorm heeft een hoge rand, dit maakt het ideaal voor het maken van cheesecakes, kwarktaarten desserts, taarten en meer.
Eigenschappen:
– Hoge kwaliteit springvorm uit de “Classique” lijn
– Gemaakt van 0,3mm dik ECCS staal
– 1 laags met dikte 6-8 µm
– Bestand tegen hoge temperatuur van maximaal 215 graden
– Antikleef coating van Whitford Xylan– een materiaal met uitstekende anti-kleef eigenschappen. De taart zal gemakkelijk uit de vorm komen
– Krasbestendig, slijtvast, corrosie bestendig, vlekbestendig
– Perfect voor het bakken van heerlijke taarten
– Niet vaatwasmachinebestendig, reinig de springvorm met warm water en goed drogen.
Additional information
Dimensions | 120 mm |
---|---|
Kleur | Antraciet |
Geslacht | Unisex |
Materiaal | Metaal | staal |
Barcode | 8712187028204 |
Hoogte (mm) | 120 |
Diameter (mm) | 160 |
You must be logged in to post a review.
9,95
Out of stock
Reviews
There are no reviews yet.